Sommar – den bästa dagen på året! « Social Factory – Webbyrå och social marknadsföring

Sommar – den bästa dagen på året!

Blogg / Facebook | Internet Camp | Kunder | Social Factory | Twitter / Sommar – den bästa dagen på året!

I år verkar sommaren utebli i många länder i Europa, inte minst i Sverige. Nu är sommaren också det man gör den till och vi på Social Factory tänker njuta av den på bästa möjliga sätt.

Som många andra verksamheter runt om i landet går vi också lite på sparlåga under “denna dag”. Fram till slutet av juli kommer vårt kontor att mestadels vara obemannat. Vi nås säkrast via mail då.

Vi avslutar säsongen med flaggan i topp tack vare den fantastiska veckan vi hade med 20 Internetsmarta kids, nämligen med Internet camp 2013.

Vi rundar lämpligast av genom att tacka och önska alla våra kunder, följare, gillare och samarbetspartners en mycket trevlig sommar.

Som avslutning klipper vi in några citat från den gångna Internet Camp-veckan:

Idag är sista dagen på InternetCamp  . Efter maten ska vi äta glass. Jag har träffat Freja. Jag vill att InternetCamp ska hålla på mycket mycket längre. I kväll ska vi ha sommarfest. Våra lärare: Carin, Micke, Mikael och Tobbe. Vi har haft jättekul.

 

Idag är de sista dagen på Internetcamp….  Under veckan har jag träffat en ny kompis som heter Nnnn! Vi har varit nästan varje dag efter kursen. Vi har haft jättekul ihop! Vi har badat ätit glass och gjort en massa andra saker.

Våra lärare har vartit JÄTTERBRA!  Dem heter Carin, Micke, Mikael och Tobbe

 

Hello! Today is a sad day, cuz today Internet Camp ends”! ;( I <3 Internet Camp! I am one of the first one´s going on Internet Camp! On Internet Camp you talk about stuff that you can and can´t do on the Internet, and you learn to do apps and your own webbsite. The food has been great and I met new poeple! So when I go home today I´ll think about all great stuff I did at Internet Camp!

 

Idag har jag fixat nya bilder i bildspelet, de e inte så fina men jag ska fixa det. Tänk, jag har funderat väldigt länge på att skaffa en blogg men har aldrig gjort det. Så jag vill tacka Micke,Carin, och alla andra som har hjälpt mig göra denna bloggen!

 

Hej! Jag har gått på en kurs som heter Internetcamp där man lär sig att göra hemsidor, appar, säkra lösenord osv… Men framförallt så har jag fått många nya vänner. Och maten har varit god alla gånger och det bästa med detta är att allt är gratis förutom hemsidan, men dom på Citynetwork bjuder på den i ett år så de e gött. Jag kan värkligen rekomendera det här och nu i framtiden så kommer jag att sitta hemma och göra en massa appar

 

Internetcamp är ett roligt läger. Se de inte som att gå i skolan. Se de som att skaffa vänner.Ibland är det tröttsamt när han pratar. Vi var 19 personer. Alla personer har en mail. Idag så gjorde alla en hemsida som innehåller en blogg. På lägret träffade jag en kompis. Idag ska jag och min nya kompis leka.

Inlagd: 2013/07/03   Taggar: ,

  • Ideal Ice Cream Parlour

    Hello..Lovely article…Its will useful to SEO user..Thanks for the updates…