Efter sol kommer solsken. « Social Factory – Webbyrå och social marknadsföring

Efter sol kommer solsken.

Blogg / Social Factory | Webbdesign / Efter sol kommer solsken.

Vi har haft en hel del spännande uppdrag under våren som gått och det är med stor iver och glädje vi ser fram emot kommande höst.

Vi inledde ett samarbete med reklambyrån Mustasch under våren. Samarbetet har visat sig vara ett lyckat drag för båda parterna och en hel del spännande utmaningar har mynnat ut ur det. Bland de uppdrag som vi haft gemensamt med Mustasch finner ni bland andra Länsteatrarna som är en nationell organisation för regional scenkonst och kampanjsajten eolus.

Vi har jobbat på både global och lokal nivå genom att omorganisera WWFs hemsida, genom att utveckla hemsidan till det nya cafét i Karlskrona, Parken Café och genom att utveckla en webbshop åt Kettlebell Center.

 

Internet Camp

Vi avslutade våren med att hålla i ett veckolångt Internet Camp för mellanstadieelever. 10 tjejer och 10 killar fick lära sig att maximera nyttan och upplevelsen av ett digitalt liv på Internet och i mobilerna, att undvika fällorna och se möjligheterna där de finns. Eleverna fick en egen domän, skapa en egen blogg (hemsida) och mobilapplikationer. Internet Camp skapade stort intresse bland elever, föräldrar, skolor och media i hela Sverige. Att dömma av eleverna och föräldrarnas feedback var detta bland det bästa de företagit sig på länge.

Nya tag inför hösten

Vi ser verkligen fram emot det som väntar oss nu till hösten. Givetvis ser vi även fram emot ditt samtal eller besök (vår utsikt är vidunderlig). Har du funderat över en satsning på sociala medier, fräscha upp en befintlig hemsida eller rent av sugen på att starta en digital kampanj? Tveka inte att ta kontakt med oss, vi lyssnar och svarar.

Inlagd: 2013/08/08   Taggar: , ,

  • web design pricing guide

    I definitely have to agree it really frustrates me …Thanks for sharing this great stuff. Keep sharing more useful and conspicuous stuff like this. Thank you so much.