Internet Camps barn är fantastiska « Social Factory – Webbyrå och social marknadsföring

Internet Camps barn är fantastiska

Blogg / Internet Camp / Internet Camps barn är fantastiska

En bakgrundsbild vi stötte på när alla hade gått.

Nu är Internet Camp över och vi säger bara: Vilka enastående barn!

Det är med vemod och glädje som vi skiljs ifrån barnen. Vi känner att barnen inte vill lämna oss helt heller och att en och en annan tår ligger och trycker i tårkanalerna.

Diplomutdelningsceremonin undanröjer eventuella ledsna miner och löftet om annalkande glasstund sprider åter stora leenden och tindrande ögon bland elevskaran.

“Kan vi inte ha en vecka till?”, “Varför ska vi sluta nu?” och “Måste det vara sista dagen idag?” har hörts från barnen under dagen. Vi gläds och blir upprymda av ivern och entusiasmen bland barnen. De är framtiden, den digitala framtiden.

Nu återstår landningen, utvärderingen och återkopplingen. Vi känner starkt att Internet Camp är här för att stanna (och utvecklas). Planer har smitts under veckan som gått. Det mediala trycker har varit stort, lovorden ifrån deltagarna och deras föräldrar har varit många men framför allt har glädjen varit enorm. Vi som har jobbat med detta har haft en otroligt trevlig vecka i sällskap med helt fantastiska barn. Kreativa, ivriga, vetgiriga, ambitiösa och enormt uppfinningsrika. Vi har lärt oss hur mycket som helst själva.

Vi vill tacka alla deltagare, alla engagerade föräldrar, alla medier, City Network, Contribe och .SE för att ha gjort detta möjligt.

Inlagd: 2013/06/28   Taggar:

  • Ideal Ice Cream Parlour

    Great Article..I agree about this ..Thanks to updates…

  • http://www.incion.com/ web design company los angeles

    Hi..Nice Article..I follow this..Thanks to all..